اخبار و اعلانات

صدور مجوز انتشار فصلنامه مطالعات مدیریت و توسعه پایدار توسط هیأت نظارت بر مطبوعات

مجوز انتشار فصلنامه مطالعات مدیریت و توسعه پایدار، توسط هیأت نظارت بر مطبوعات در تاریخ ۱۴۰۰/۹/۱ صادر شد.

عدم دریافت هزینه انتشار از نویسندگان محترم مقالات

با توجه به مساعدت معاونت محترم پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، تا اطلاع ثانوی هزینه‌ای بابت داوری و انتشار مقالات فصلنامه مطالعات مدیریت و توسعه پایدار از نویسندگان محترم مقالات دریافت نمی‌شود.

مشکل فنی سیناوب

با سلام و احترام به استحضار می‌رساند: طبق اعلام سیناوب که پشتیبانی از وب‌سایت مجلات را بر عهده دارد، اشکال فنی در هارد سرور نشریات منجر به حذف اطلاعات ثبت شده در سامانه از تاریخ ۲۲ تیرماه الی ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ شده است. لذا، از نویسندگان و داوران محترمی که در این بازه زمانی اطلاعاتی به سایت فصلنامه ارسال کرده‌اند خواهشمندیم اقدام به ارسال مجدد اطلاعات نمایند.

آمادگی برای دریافت مقالات

فصلنامه مطالعات مدیریت و توسعه پایدار، آمادگی دارد در راستای اهداف مشخص شده، مقالات علمی - پژوهشی اساتید و دانشجویان محترم را دریافت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن داوری و در صورت مطابق بودن با استانداردهای مورد نظر، منتشر نماید. لذا از کلیه محققین دعوت می‌شود که مقالات خود را از طریق صفحه ارسال مقاله، جهت داوری ارسال نمایند.

دریافت مجوز انتشار فصلنامه مطالعات مدیریت و توسعه پایدار

فصلنامه «مطالعات مدیریت و توسعه پایدار» با هدف ایجاد فضایی مناسب برای انتشار آثار علمی برتر پژوهشگران، اساتید و محققان پیرامون مباحث «مدیریت و توسعه پایدار» مطابق مجوز انتشار شماره ۵۳۵۳۹ / ص/ 99  مورخ 24 / ۱۰ / 1399  از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت فصلنامه توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان منتشر می شود.